Pastorietuinconcert 3 juli 2022

In de tuin van de Pastorie te Zuiderwoude hebben we ons jaarlijks concert gegeven als afsluiting van het seizoen. Het was mooi weer en een leuk programma.
Het opleidingsorkest speelde de ingestudeerde stukken, altijd weer leuk om te zien de aankomende muzikanten die ons in de toekomst komen versterken. Job Wackie Eysten speelde de solo in het stuk “Save My” van Brian May arr. Hendrik de Boer met begeleiding van het fanfare. De uitvoering werd beoordeeld door een examinator, hij deed n.l. zijn examen voor het D diploma. Prima uitvoering.
Voor ons als fanfare was het ook een bijzonders dag het was het laatste concert onder leiding van onze dirigent Thomas Geerts. Een tijdje geleden heeft hij aangegeven om zijn vleugels verder uit te slaan en met een ander orkest verder te willen. Na 14 jaar heel fijn met hem samen mooie optredens te hebben mogen doen zal het vreemd zijn maar begrijpelijk. Na het concert zijn we met de leden, partners en leden van de handwerkclub naar het dorpshuis van Zuiderwoude gegaan om daar gezamenlijk van een heerlijke lunch te mogen genieten en iedereen nog even de gelegenheid kreeg om persoonlijk afscheid van Thomas te nemen. Thomas, dank je wel voor je inzet en fijne samenwerking, het ga je goed.