Informatie en opleidingen

Als u of uw zoon/dochter belangstelling heeft om gezamenlijk muziek te maken bent u bij ons aan het goede adres. Van diverse soorten instrumenten hebben wij een aantal exemplaren om in bruikleen te geven. Ook een opleiding kunnen wij in samenwerking met bevoegde leraren verzorgen. Via de SOAM kan er officieel examen gedaan worden.

Onze fanfare repeteert op donderdagavond van 20:00 tot 22:00. Het opleidingsorkest van 19:00 tot 19:45. Kom gerust een keer langs. Om zeker te weten dat we repeteren kunt u ons een mailtje sturen via 'contact'.


De contributie voor leden bedraagt €180,- voor volwassenen, en €90,- voor leden in opleiding en jeugd.

Voor het in bruikleen geven van vaak dure muziekinstrumenten vragen wij slechts een kleine vergoeding. De eerste 3 maanden lidmaatschap zijn gratis, daarna kost dit € 75,00 per jaar voor jeugd/studenten en € 160,00 voor volwassen.


In overleg met u of uw zoon/dochter zoeken wij samen met de leraar of dirigent een geschikt muziekinstrument uit. De ervaring leert dat er voor bijna iedereen wel een goed instrument te vinden is. U of uw zoon/dochter is van harte welkom. 

Ook is er bij ons de mogelijkheid om bij het opleidingsorkest te spelen om daar gezellig samen te spelen met andere beginnende muzikanten.  Meer informatie over het opleidingsorkest vindt u onder het kopje ‘Opleidingsorkest’.


Voor nadere informatie kunt u contact met ons opnemen.