Informatie en opleidingen

Fanfarecorps Zuiderwoude maakt al meer dan honderd jaar muziek. Er wordt elke donderdagavond gerepeteerd en we geven meermaals per jaar concerten.

Als u of uw zoon/dochter belangstelling heeft om gezamenlijk muziek te maken bent u bij ons aan het goede adres. Van diverse soorten instrumenten hebben wij een aantal exemplaren om in bruikleen te geven. Ook een opleiding kunnen wij in samenwerking met bevoegde leraren verzorgen. Via de SOAM kan er officieel examen gedaan worden.

Onze fanfare repeteert op donderdagavond van 20:00 tot 22:00. Het opleidingsorkest van 19:00 tot 19:45. Kom gerust een keer langs. Om zeker te weten dat we repeteren kunt u ons een mailtje sturen via 'contact'.


De contributie voor leden bedraagt €180,- voor volwassenen, en €90,- voor leden in opleiding en jeugd. Dit is inclusief een instrument in bruikleen van de fanfare.


In overleg met u of uw zoon/dochter zoeken wij samen met de leraar of dirigent een geschikt muziekinstrument uit. De ervaring leert dat er voor bijna iedereen wel een goed instrument te vinden is. U of uw zoon/dochter is van harte welkom. De eerste 4 proeflessen worden aangeboden door de fanfare.

Ook is er bij ons de mogelijkheid om bij het opleidingsorkest te spelen om daar gezellig samen te spelen met andere beginnende muzikanten.  Meer informatie over het opleidingsorkest vindt u onder het kopje ‘Opleidingsorkest’.


Voor nadere informatie kunt u contact met ons opnemen.